Warning: scandir(/home/dejangr1/public_html/wp-content/plugins/file-manager//assets/themes/.htaccess): failed to open dir: Not a directory in /home/dejangr1/public_html/wp-content/plugins/file-manager/backend/app/Providers/PreferenceProvider.php on line 86

Warning: scandir(): (errno 20): Not a directory in /home/dejangr1/public_html/wp-content/plugins/file-manager/backend/app/Providers/PreferenceProvider.php on line 86

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/dejangr1/public_html/wp-content/plugins/file-manager/backend/app/Providers/PreferenceProvider.php on line 87
روش های کنترل مراحل مشارکت در ساخت ساز - سایت دژان

روش های کنترل مراحل مشارکت در ساخت ساز

روش های کنترل مراحل مشارکت در ساخت ساز

در موضوع کنترل روند ساخت و ساز توسط مالکین به دلیل تعدد نظرات در مورد ساختمان‌های چند مالکی از یک سمت و عدم اشراف جامع مالکین به مبحث تخصص ساخت و سازاز سوی دیگر، بهتر است فرد یا گروهی به عنوان نماینده حقوقی مالکین پروسه ساخت و ساز ساختمان توسط سازنده را کنترل نماید.

سرفصل‌های مهم مورد توجه در هنگام کنترل و سنجش عملکرد ساخت و ساز را ارائه می‌دهد.

بدیهیست بدون سنجش و مراقبت و نظارت طرف دوم امکان فاصله گرفتن از ایده‌آل‌های اولیه و شرایط قرارداد وجود دارد.

 

مهمترین موضوعات در کنترل ساخت و ساز یک ساختمان

 

نماینده حقوقی مالکین باید اشراف کاملی بر مباحث حقوقی، قرارداد تنظیم شده برای مشارکت در ساخت، شناخت روال ساخت و ساز در آن منطقه، شناخت بازار مسکن، شناخت انواع مصالح و متریال و تجهیزات، اطلاع از چهار رشته، سازه، معماری، برق، مکانیکال(تاسیسات) و انطباق آن‌ها با هم، شناخت برنامه زمان‌بندی، اشراف بر دیتیل‌های اجرایی به روز، نحوه کنترل قسمت‌های مختلف(تکنیک‌های سنجش) داشته باشد.

علاوه بر آن نحوه تعامل و مدیریت جلسه‌های فنی با سازنده و طراح یک ساختمان، از توانایی‌های مورد نیاز گروه نماینده قانونی مالکین به شمار می‌رود.

 

نماینده حقوقی مالکین دقیقا چه کاری انجام می‌دهند؟

 

بایستی اولویت‌های پروسه ساخت و ساز و میزان تاثیر هر جزء یک ساختمان را از لحاظ کاربری آینده، به روز بودن و انطباق اجزاء با کلیت ساختمان برای یکپارچه بودن نتیجه بداند.

برای این موضوع واحد به تعریف چک‌لیست‌ها و استانداردهای معماری، سازه، برق و مکانیک پرداخته که این چک‌لیست‌ها براساس اطلاعات بومی و تجربیات گروه‌های مختلف سازنده و با دید فروش موفق یک پروژه تهیه شده‌اند.

روش‌های چک کردن و تست کردن سیستم‌های مکانیکال از قبیل آب و فاضلاب، آب باران، گرمایش و سرمایش در هنگام اجرا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری می‌کند.

علاوه بر آن براساس ضرب المثل معروف” خشت اول چون نهد معمار کج   تا ثریا می‌رود دیوار کج” سازه و سفت‌کاری تاثیر مستقیمی روی نتیجه نهایی از لحاظ تمیزی و هماهنگی معماری کل مجموعه دارند.

بررسی اصالت برندها و استانداردهای تجهیزات مورد استفاده بر مبنای لیست متریال، کنترل عدم تداخل اجزاء برق و مکانیک با معماری، از موارد مهم دیگر است.

یکی از اختلافات رایج بین سازنده ساختمان‌های لوکس و مالکین بر سر زمان ساخت است. با اشراف بر نرم افزارهای تخصصی و رویکردهای جدید BIM و کنترل پروژه مالکین را از گام‌های برنامه ساخت آگاه می‌سازد تا قبل از اینکه ساختمان به پایان موعد ساخت نزدیک شود اگر اختلاطی در برنامه زمان‌بندی موجود است مالکین متوجه شوند و از اهرم‌هایی که طبق قانون یا شرایط قرارداد وجود دارد استفاده کنند تا ساختمان در پایان براساس شرایط زمانی پیش‌بینی شده به اتمام برسد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.